Veilig online betalen bij SOMCOM

Na een bestelling in onze webshop, wilt u ook veilig online kunnen betalen. Dat vinden we bij SOMCOM wel zo logisch. Daarom kunt u bij ons op verschillende manieren - maar altijd veilig - betalen. 

 

1. IDEAL

U rekent uw aankoop meteen af en betaalt veilig in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. IDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode en beschikbaar voor ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

 

2. PayPal

Met een PayPal-account kunt u eenvoudig met slechts een e-mailadres en een wachtwoord afrekenen. Deze betaalmethode is beschikbaar in maar liefst 203 landen. Op een Paypal-account kunt u ook geld storten met een creditcard.

 

3. Visa en Mastercard

Visa en Mastercard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Samen met de creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling. Uw betaalgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Met een SSL-verbinding voorkomt u dat iemand kan meelezen met wat u naar een website verstuurt. Daarnaast wordt de betaling pas afgeschreven nadat het artikel is geleverd. Het kan zijn dat de creditcardorganisatie om een extra beveiliging vraagt in de vorm van een 3D-Secure verificatiecode. Dit is een persoonlijk wachtwoord, net als uw pincode.

 

4. Overschrijving

Bij een overschrijving van het bedrag vanaf uw bank wordt de bestelling pas verzonden als het te betalen bedrag op onze bankrekening is ontvangen. De betaalgegevens ontvangt u in de bevestigingsmail van uw bestelling. Hoelang een overboeking onderweg is, is per bank verschillend. Daarnaast verzenden we de bestelling nog diezelfde werkdag.

5. Afhalen

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling in de winkel af te halen. In ons servicebedrijf in Assen kunt u zowel met de pin als contant betalen.