Reparatie en onderhoud


Een computer die niet meer opstart? Een telefoon met een kapot scherm? Of een laptop die niet vooruit te branden is? Bij SOMCOM kunnen we u snel en vakkundig uit de brand helpen. Door onze jarenlange ervaring en daarmee opgebouwde kennis zijn wij uitstekend in staat om onderhoud aan uw computer te verrichten en de nodige reparaties uit te voeren.

Bij SOMCOM zijn we groot geworden met het uitvoeren van computerreparaties en -onderhoud. Al snel kwamen daar reparaties van onder meer telefoons en tablets bij. Inmiddels zijn deze apparaten niet meer uit ons ‘SOMCOM-lab’ weg te denken en hebben we in de laatste jaren honderden, zo niet duizenden mensen blij kunnen maken met een zo goed als nieuw functionerende smartphone, tablet of computer.

We vinden het bij SOMCOM vanzelfsprekend dat we volledig up-to-date zijn en op de hoogte blijven van de nieuwste (reparatie)technieken. Daarmee is zelfs uw nieuwste model smartphone of tablet bij ons in goede handen.

Bezoek onze winkel op de Europaweg Noord 5 in Assen of neem contact op via 0592-308 260 of info@somcom.nl

Maak onderstaand uw keuze voor het type reparatie:

SOMCOM-LAB

In ons servicebedrijf in Assen beschikken we over een zogenoemd SOMCOM-lab. Deze technische ruimte staat vol met hypermodern apparatuur en allerlei technische snufjes. In ons SOMCOM-lab repareren wij uiteenlopende schades aan telefoons, tablets, gameconsoles, computers en laptops. Doordat wij dit zelfs op microscopisch niveau kunnen uitvoeren, kunnen wij in veel gevallen een ergens anders afgeschreven apparaat alsnog repareren!

Werkwijze

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vaak snel de oorzaak van het probleem vinden en u daarmee een indicatie geven van de hoogte van de reparatiekosten. Wij noemen dit bewust een indicatie, omdat vaak blijkt dat er meerdere componenten gelijktijdig defect zijn. Van tevoren kan dit lastig in te schatten zijn. Indien de kosten hoger uitvallen dan vooraf geschat, nemen wij direct contact met u op. Eerlijk en oprecht te werk gaan. Dat vinden we belangrijk. Uiteraard kijken wij eerst altijd samen met u of uw apparaat de reparatie nog waard is.